Skip to content

Inzicht in je lifestyle


Algemene klachten zoals vermoeidheid, weinig energie, ‘after dinner dips’, PMS of andere hormonale klachten, opgeblazen gevoel of andere darmklachten en slecht slapen zijn vaak een gevolg van je keuze in voeding, beweging en lifestyle. Maar ook stress, de balans tussen werk, ontspanning en nachtrust hebben invloed op je gezondheid.

Als je inzicht krijgt in wat een verandering in lifestyle-keuzes met je doet, kun je bewuster, gezonder en zelfs leuker leven. Fit zijn, meer energie hebben, afvallen of aankomen: wat je doel ook is, ik kan je helpen. 

Als lifestylecoach ga ik in op je gedrag en gewoontes, zodat je deze (waar nodig) kunt aanpassen. Ik geloof er heilig in dat een gezonde lifestyle de beste manier is om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Van jojoën is tenslotte níemand ooit gelukkig geworden.

Persoonlijk lifestyleplan

 

We beginnen hoe dan ook met een uitgebreide intake. Alles wat op je pad komt of is gekomen, bespreken we – letterlijk (geen paniek) met de billen bloot dus. Op basis van dat gesprek maak ik een persoonlijk lifestyleplan dat volledig afgestemd is op je huidige leefsituatie, eventuele lichamelijke klachten, medische achtergrond en de doelen die je wil behalen. Echt op jouw lijf geschreven, dus.

Jij gaat vervolgens met dit plan aan de slag. En omdat het doorbreken van oude patronen en gewoonten soms best lastig kan zijn, ben ik er voor je. Als je het lifestyletraject volgt, bespreken we je valkuilen en je voortgang tijdens consulten bij mij op kantoor, maar ook op andere momenten zorg ik voor motivatie, inspiratie en een stok achter de deur – mocht je die nodig hebben.

Mijn doel is jou zo veel mogelijk over je eigen gezondheid te leren en die naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Belangrijk om daarbij te onthouden is dat ik geen dieet voor je maak, maar een aanpassing op je lifestyle zodat je nooit meer hóeft te diëten.

Valentine

ALLE COACHING BEVAT

VITALITIEN - pers lifestyle plan

Persoonlijk plan

Je krijgt een op jouw lijf geschreven plan met tips over voeding, recepten, beweging, supplementen en natuurlijk lifestyle.

VITALITIEN - holistisch

Holisme

Je gezondheid heeft met meer te maken dan alleen je lichaam. Daarom wil ik alles van je weten.

VITALITIEN - evidence based

wetenschappelijk bewijs

Voor de beste zorg vertrouwen we weliswaar op de wetenschap, maar soms ook simpelweg op ons water. 

Lifestyle traject

€165 p/m

3 MAANDEN BEGELEIDING

Mogelijke behandeltrajecten

Weten of het traject bij jou past?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek in - gratis, én gezellig.