End of an era

In 2012 legde ik de naam Vitalitien vast bij de KVK. ‘Wat ga je doen meissie?’ Ik ga mensen helpen hun gezondheidsklachten op te lossen dmv het aanpassen van hun lifestyle. ‘Ohja, dat noemen we alternatieve geneeswijze’. 

Dat gesprek vond 10 jaar geleden plaats! 10 jaar! 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De laatste maanden voelde ik steeds sterker dat die tijd van gaan nu is. Mijn verhuizing naar New York heeft mijn leven op z’n kop gezet, alles is veranderd.

Natuurlijk mijn huis en thuisbasis, mijn relatie (in positieve zin), het moeten missen van vrienden en familie in Nederland, maar ook mijn manier van werken: waar ik in Amsterdam dagelijks veel mensen zag, doe ik nu alles digitaal. Dat laatste heeft mij aan het denken gezet.

Ik geloof erin dat deze enorme switch mij heeft laten inzien dat Vitalitien 10 geweldige jaren heeft gehad, maar dat het me op dit punt in mijn leven niet meer gelukkig maakt. 

Ik ben toch een echt mensen-mens, en ik mis de connectie die ik voorheen had in de Vitalitien studio in Amsterdam, waar alle cliënten fysiek langskwamen. Ik heb hier een periode over nagedacht en uiteindelijk besloten dat het tijd is om te stoppen met Vitalitien coaching.

What’s next voor Valentine? Ik ga in New York (zonder werkvisum) opnieuw op zoek naar de menselijke connectie in mijn werk. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit mij gaat lukken en dat bij het sluiten van deze deur, er een nieuwe zal openen. En mocht je het leuk vinden om deze zoektocht te volgen, blijf dan vooral hangen! 

Ik denk dat het gezondheidsaspect nooit verloren kan gaan in mijn leven, maar wat voor vorm het gaat krijgen en of ik alles ga omgooien en werk ga maken van keramieken? We gaan het meemaken. 

Dank dank dank! 🫶🏼

Vitalitien is niet zover gekomen zonder hulp. Graag wil ik íedereen bedanken die bij Vitalitien betrokken was.

Op naar nieuwe dromen en avonturen: ik ben er klaar voor!

Valentine