‘Niets blijft hetzelfde’

In 2012 legde ik de naam Vitalitien vast bij de KVK. ‘Wat ga je doen meissie?’ Ik ga mensen helpen hun gezondheidsklachten op te lossen dmv het aanpassen van hun lifestyle. ‘Ohja, dat noemen we alternatieve geneeswijze’. 

Dat gesprek vond 10 jaar geleden plaats! 10 jaar! 

Mijn verhuizing in 2022 naar New York heeft mijn leven op z’n kop gezet, alles is veranderd.

Natuurlijk mijn huis en thuisbasis, mijn relatie (in positieve zin), het moeten missen van vrienden en familie in Nederland, maar ook mijn manier van werken: waar ik in Amsterdam dagelijks veel mensen zag, doe ik nu alles digitaal. Dat laatste heeft mij aan het denken gezet.

Ik ben een echt mensen-mens, en ik mis de connectie die ik voorheen had in de Vitalitien studio in Amsterdam, waar alle cliënten fysiek langskwamen. Ik heb hier een periode over nagedacht en uiteindelijk besloten dat ik het anders ga doen.

Daarom heb ik besloten om te gaan stoppen met de intensieve coachingstrajecten voor nieuwe cliënten. Maar niet getreurd, er is nog een manier om met mij samen te werken (lees vooral verder).

Met wat meer ruimte in mijn hoofd, tijd en ervaring, heb ik een hele fijne balans gevonden tussen online werken en onder de mensen zijn. Zo is dan ook deze manier van samenwerken met mij ontstaan:

Het Persoonlijk Supplementen Advies +

Het Persoonlijk Supplementen Advies + is een plan om jou gericht duidelijke handvatten te kunnen geven, nadat ik een intake heb afgenomen. Het is een intake + 1 consult wat jou een plan geeft. Super snel en overzichtelijk.

Ik ga met je meekijken naar je huidige lifestyle en je de richting op wijzen om je doel en of je klachten te gaan aanpakken. Het is ideaal voor eenieder die snel aan de slag wilt.

Er komen eens in de zoveel tijd een aantal plekken vrij. Mocht je willen weten wanneer, kun je je mailadres hier achterlaten of je kunt mij volgen op Insta, waar ik alles aankondig.

Één ding heb ik in de afgelopen tijd geleerd, blijf open staan voor mogelijkheden en doe vooral wat voor jou goed voelt!

Liefs, Valentine