Skip to content

Valentine = Vitalitien

Je hebt mijn naam misschien al voorbij zien komen, maar achter de merknaam Vitalitien schuil ik: Valentine. Een energieke en motiverende coach, als je dat van jezelf mag zeggen. 

Menselijk contact, sport en voeding speelden altijd al een belangrijke rol in mijn leven, waardoor ik besloot de studie Leefstijlcoach te volgen aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid. Omdat dit goed bij me paste, besloot ik me verder te ontwikkelen en volgde ik vervolgens de opleiding Medische Basiskennis bij Con Amore. Als puntjes op de i rondde ik in 2017 ook nog de studie Orthomoleculaire Geneeskunde en in 2020 de opleiding tot darmtherapeut af. 

Ondanks dat ik mezelf dus deskundige mag noemen op het gebied van beweging, gedrag en met name voeding, ben ik niet bepaald vies van lekker eten. Ik zeg altijd maar: er moet ook een beetje geleefd worden. Ik ben – zeg maar gerust – verslaafd aan bakken en chocola, en was dan ook meteen enthousiast toen ik mijn liefde voor koken mocht uiten in de vorm van recepten voor het boek Beweeg! van Arie Boomsma. 

Mijn studio

In mijn studio in Amsterdam ontvang ik mijn klanten voor één-op-één-coaching, personal training en masterclasses. Het is er licht, vrolijk en vol met planten ingericht zodat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt. 

De studio aan het gezellige Dora Tamanaplein plein in de Pijp, is goed te bereiken per fiets, tram, metro, bus of auto. Parkeren is meestal geen probleem – los van de Amsterdamse parkeertarieven. Vergeet bij een bezoekje aan de studio trouwens niet ook even naar de oude diamantenfabriek op te kijken – ooit werd daar de grootste diamant ter wereld geslepen. Heb je die dag ook meteen wat cultuur opgesnoven. 

Valentine

VERTEL HET MAAR


Meer weten? Kennismaken?
Meteen beginnen? 
Mail mij.

voor meer inspiratie check @vitalitien