Skip to content

Gestow is blij met de bord-indeling: ‘Echt een prettige houvast’

Hoe voelde je voordat je met Vitalitien in gesprek kwam?

“Ik kwam net terug van een tour met mijn band waar ik heel erg ziek was geworden. Mijn buik was nog steeds niet helemaal hersteld toen ik weer terugkwam in Nederland.”

Wat was de reden dat je met Vitalitien wilde gaan samenwerken?

“Ik wilde mijn eetpatroon veranderen. Minder zuivel (in plaats daarvan goede zuivelvervangende producten), maar vooral ook gezonder eten en daardoor meer energie uit mijn voeding halen.”

Wat waren je doelen?

“Zelf (gezonder) koken, een goed eetritme (ontbijt, lunch, avondeten) creëren, hoger in mijn energie komen, een paar kilootjes kwijtraken en het uitbannen van dips.”

Hoe verliep het traject?

“Heel goed. Ik kon het schema en de bord-indeling snel toepassen in mijn leven. Af en toe moest ik tot laat werken, waardoor ik niet altijd iets gezonds kon halen en toch bij een tankstation of andere plek belandde.”

Waaraan merkte je verschil?

“Ik kwam de dagen veel beter door. Ik kakte niet meer in midden op de dag dag, sporten ging me een stuk beter af, en zelfs vroeger opstaan werd steeds minder moeilijk. Ook het herstel van mijn buik ging snel vooruit.”

Wat is het belangrijkste wat je hebt geleerd? 

“Voor mij is de bord-indeling – waarbij je oplet hoe je avondmaaltijd is opgedeeld op het gebied van groenten, eiwitten en koolhydraten – heel belangrijk geworden. Ik probeer die overal toe te passen. Van restaurant tot eten bij iemand thuis, het is echt een prettige houvast. Kortom: ik ben echt blij met wat ik bij Valentine heb geleerd.”