Skip to content

Fabio: ‘Valentine vertelt dingen over voeding die je dokter niet vertelt'

‘De voornaamste drie redenen dat ik met Valentine wilde samenwerken, waren voor mij; meer mental clarity, minder moodswings, en vooral meer en blijvende energie.

We begonnen met het toepassen van intermitted fasting en letten daarbij ook scherp op een bord-indeling die me energie gééft, in plaats van neemt. Daarnaast ben ik meer gaan bewegen. De eerste twee weken waren wel even wennen – met name in de ochtend had ik veel trek -, maar zodra je lichaam zich aanpast aan deze nieuwe gewoonte, wordt het veel makkelijker.

Mijn lichaam is altijd onwijs actief, net als m’n hoofd. Voorheen had ik ondanks dat soms momenten waarop het leek alsof ik op sluimer stond. Dat is nu helemaal weg. Het grootste verschil is voor mij dat ik gewoon echt goed in m’n vel zit, fysiek en mentaal.

Ik merkte met name dat Valentine mij dingen kon vertellen over de werking van voeding en het lichaam die ik niet direct van een dokter zou horen. Als je geïnteresseerd bent in een gezondere leefstijl – zeker in deze periode – kan ik Valentine echt aanraden.’