Categorieën
APP VITALITIEN

Oh nee, nóg een app

Als je net bent zoals ik, heb je nooit genoeg apps. Ik denk dan ook dat je van deze app echt gaat houden.

Waarom je van deze app wél fan wordt

Als je net bent zoals ik, heb je nooit genoeg apps. Ik denk dan ook dat je van deze app echt gaat houden. Dat is niet alleen omdat ik er zelf zoveel liefde in gestoken heb, al moet ik toegeven dat het een fantastische ervaring was om de app te ontwikkelen.

Een van de voordelen van vaak in New York zijn is dat je dicht bij het vuur zit. Je zou denken dat het is voorbehouden aan de grote multinationals, maar je wordt hier gewoon op het kantoor van de developers ontvangen om je wensen te overleggen. Ze hebben mij echt enorm geholpen om de perfecte Vitalitien app te ontwikkelen.

‘Leuk, maar wat kan ik ermee?’

Ten eerste is de app echt helemaal gemaakt om te dienen als jouw persoonlijke hulpmiddel. Je oude leefstijl is ingesleten. En om daar wat kleine (gezonde) veranderingen in te brengen… daar kan ik maar beter eerlijk over zijn. Dat is gewoon best hard werken.

Je normale leven gaat ook gewoon door, daarom maak ik het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Natuurlijk helpen de gesprekken, je persoonlijke lifestyleplan en je bordindeling daar al heel veel bij. Maar onderzoek wijst uit dat kleine nudges op het juiste moment echt het verschil kunnen maken. 

Daarom gebruiken ik trackers. Dat zijn geen enge big brother cookies die je achtervolgen, maar jouw eigen hulpgeheugen waarmee je eindelijk je klachten goed in kaart krijgt. Ik gebruik trackers omdat dit bewezen de meest effectieve manier is om van je klachten af te komen.

Trackers in de praktijk

De trackers werken als volgt. Je beantwoord dagelijks een aantal vragen. Dat is lekker kort.

Hoe was je opgeblazen gevoel vandaag? Ben je gisteravond uit eten geweest? Heb je bewogen? etc. Door deze trackers te volgen, weet ik razendsnel waar jouw valkuilen, maar ook oplossingen zitten. Soms kan een kleine wijziging dan al wonderen doen.

Zo gaf ik een cliënt de tip om een dag voordat hij gaat drinken super greens in te nemen. Dit maakte voor hem het verschil tussen zich enorm sociaal beperkt voelen en zorgeloos op leuke uitnodigingen ingaan. 

De trackers zijn er dus om je houvast en motivatie te geven. Ze geven je elke dag een beetje motivatie om aan jezelf te blijven werken. 

Community

Veel Vitalitieners vinden het fijn om ervaringen uit te wisselen. Heel begrijpelijk. Je komt erachter dat de dingen waar je mee worstelt niet gek zijn en je krijgt nieuwe inzichten. Om dit te faciliteren is hier een speciale plek voor gecreëerd in de app. Uiteraard voldoet onze app aan de hoogste standaarden van privacy en veiligheid. 

Altijd snel een antwoord

Je kunt ons team via de app altijd bereiken met de berichtenfunctie. Zo zorg ik ervoor dat je altijd binnen 24 uur antwoord hebt zodat je snel weet waar je aan toe bent. 

Probeer de app

Benieuwd geworden maar nog niet overtuigd? Probeer het gewoon. Download de app in de Appstore of Google Play, vul na het downloaden de code WELKOM in en je kunt 5 dagen lang ervaren hoe het voelt.

Wanneer je app ook download, je krijgt altijd een gevarieerd programma. De ene dag een tip, de andere dag een leerzame video en de volgende dag een gezond en lekker recept. 

Ben jij er klaar voor om je lifestyle aan te passen?

Bekijk de soorten coaching of boek direct een gratis kennismaking in.