Skip to content

Voeding en lifestyle

Of je nou last hebt van vermoeidheid, eczeem, overgewicht, darmklachten of neerslachtige gevoelens: ik geloof erin dat alles te maken heeft met je voedingspatroon en lifestyle. 

In de online masterclass ga ik daarom met je aan de slag om te kijken wat er bij jou op dit gebied veranderd kan (en misschien wel moet worden) zodat je je eindelijk weer fit en opgewekt voelt. Samen doorbreken we gewoontes waarvan je wellicht niet eens wist dat ze je had.

 

Telefonisch consult

Heb je na de online masterclass nog vragen die je me graag wilt stellen? Dat kan. Via een telefonisch, persoonlijk consult kunnen we nog wat dieper ingaan op de materie en beantwoord ik met liefde alle vragen waar je na de masterclass mee bent achtergebleven. 

Het makkelijke aan de online masterclass én het eventuele consult achteraf, is dat je alles vanuit je huis kunt volgen – en dat je vandaag nog kunt beginnen. 

masterclass

Momenteel is de masterclass niet meer beschikbaar. Er komt een lancering van een veel toffere manier om jullie te voorzien van masterclasses.

Testimonials