Skip to content


LIFESTYLE TRAJECT

Terug naar de basis

In het  lifestyletraject, gaan we (minimaal) drie maanden met elkaar aan de slag om je doelen te behalen, je lifestyle blijvend te veranderen en je gezondheid naar het hoogste niveau te tillen.

Maar eerst gaan we terug naar het begin: wat is de oorzaak of reden van je komst. Zijn er (medische) oorzaken, die een huisarts wellicht niet besproken heeft – zoals bijvoorbeeld voeding, stressmanagement en gezonde relaties? En zijn onderwerpen als hormonen, darmgezondheid, meditatie en beweging weleens ter sprake gekomen, of (de risico’s van) medicatie? Laten die onderwerpen nou net mijn startpunt zijn, in plaats van het eindstation. 

Ik weet dat bovenstaande factoren van grote invloed zijn op je gezondheid. Daarom hebben ze ook een prominente rol in mijn coachingstraject en natuurlijk ook in jouw persoonlijke lifestyleplan. 

Wat kun je verwachten?


Het lifestyletraject bestaat uit vier consulten, verdeeld over een periode van drie maanden. De eerste bouwsteen van je dossier is (vanwege het coronavirus) een online intake. Hierin verwerk ik je antwoorden op vragen over je medische geschiedenis, actuele gezondheidsproblemen, voeding, lifestyle, geestelijke gezondheid en meer.

Vervolgens breiden we jouw dossier uit met een persoonlijk plan dat aansluit op de klachten die je hebt en de resultaten die je wilt behalen – kortom, dat geheel op jouw lijf geschreven is. Het plan bestaat uit een bord-indeling die je precies de handvatten geeft die je nodig hebt. Ook bevat het een weekschema met recepten, een boodschappenlijst en tips voor eventuele supplementen. 

We zien elkaar online tijdens de vier follow-up consulten, waarin we kijken naar je voor(ui)tgang en ik je vragen beantwoord. Daarnaast leer ik je alles over de processen in je lichaam die relevant zijn voor het behalen van je doelen.

We sluiten het traject af met een evaluatie op al je gestelde doelen. En mocht je nog niet klaar zijn met het traject of met mij als coach, dan is het natuurlijk altijd mogelijk het traject te verlengen.

Valentine

even schematisch

Online intake

Vragen, antwoorden en aanbevelingen voor bloedtesten om zaken te bevestigen of juist uit te sluiten.

Lifestyleplan

Je beste vriend voor de komende maanden – met tips, advies, recepten en weekschema’s.

Consulten

Vier stuks – online. Waar we je vragen en voortgang bespreken.

Online intake

Vragen, antwoorden en aanbevelingen voor bloedtesten om zaken te bevestigen of juist uit te sluiten.

LifestylePLAN

Je beste vriend voor de komende maanden – met tips, advies, recepten en weekschema’s.

CONSULTEN

Vier stuks – online of bij mij op kantoor, waar we je vragen en voortgang bespreken.

Mogelijke behandeltrajecten

Lifestyle traject

€165 p/m

3 maanden begeleiding

Testimonials