Lifestyle coaching

Zelfstandig traject

Wil je graag zelfstandig aan de slag met je gewicht, hormonen of darmklachten? Dan is dit traject voor jou.

→ ACTIE: Nu met gratis consult

Veel van mijn cliënten hebben al van alles geprobeerd om van hun klachten af te komen. Waarom hebben ze bij mij dan wel succes?

Vaak is het niet een klinkklaar antwoord wat ik je kan geven, want het is nooit één ding. Ik weet wel dat ik altijd naar het totale beeld kijk van jou als persoon. Het is niet die ene training die je hebt overslagen of die ene maaltijd die medium gezond was.

Door dat grotere plaatje te zien heb ik ook mijzelf kunnen helpen. En inmiddels al heel veel anderen. Lees dus vooral ervaringen van tevreden Vitalitieners.

ACTIE: Nu met gratis 1-op-1 consult met Valentine

Zelfstandig traject

 • 1/3 van de prijs van een begeleid traject
 • Voor eens & altijd een passende lifestyle zonder dieet
 • Actie: 1 gratis consult met Valentine
 • Overal ter wereld te volgen, wanneer jij wilt
 • Live Mini Masterclasses met Valentine
 • Antwoord op al je vragen
 • Je kan extra hulp inschakelen met een consult
 • Stok achter de deur om je doelen nu echt te gaan behalen
 • Voor altijd toegang tot je plan in de app

Disclaimer: soms is het wel erg life changing, be careful what you wish for 😉

Dit ga jij oppikken uit het traject

In jouw Vitalitien app komen er video’s, die uitleg geven over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw doelstellingen en ook je klachten. Zo komen er tips naar je toe, maar verwacht ook uitdagingen.

Kleine challenges die je helpen uit je vaste patronen te komen, zodat we voor eens en altijd je klachten gaan oplossen. En dat alles met uitleg – waarom iets doen belangrijk is, is de allergrootste motivatie die ik je kan geven.

In je eerste maand focussen we op je voeding, in de tweede maand op beweging en de derde maand op stress & mindset.

Even opsommen

 • Jouw persoonlijke doelen behalen & klachten aanpakken
 • Receptenbundel met boodschappenlijst voor instant inspiratie
 • Hoe je je borden kunt indelen, zodat je overal kan eten
 • Aandachtspunten om gewicht te kunnen verliezen
 • Motivatie om nieuwe gewoontes aan te leren
 • Persoonlijke suppletie die helpt bij jouw doel/klacht
 • Weten hoe je je sociale leven combineert met je doelen
 • Kennis over (heel veel) voedingsonderwerpen. Oh – te veel om op te noemen

In het kort: je wordt volledig ontzorgt waar dat kan en geactiveerd waar dat nodig is.

Hoe werkt dat eigenlijk, de app?

Na aanmelding krijg je een email met je persoonlijke inloggegevens voor de app, te vinden onder Vitalitien. In de app start je met het intake verslag. Je hebt ook bij dit traject de mogelijkheid om een los consult in te boeken.

Binnen vier dagen staat jouw persoonlijke lifestyleplan voor je klaar. Tot dat je plan er is, staat er al een masterclass en andere tips voor je klaar.

Zie het als een echte investering in jouw lichaam en gezondheid.

Mijn doel voor iedere client is om zo oud mogelijk te worden met zo min mogelijk klachten. Want ja, dat kun jij met je lifestyle aansturen en dus ook zoveel mogelijk voorkomen!

Wil je afvallen én ervaar je andere klachten?

Twijfel je welke en of een traject bij je past? Geen zorgen. Je kan gemakkelijk een gratis kennismaking inplannen zodat ik je vragen kan beantwoorden. Ik maak een plan naar jouw behoeftes en doelstellingen die je zelf aangeeft in je intake.

Na de intake krijg je persoonlijk lifestyle plan dat bij jou past. Zo komt het maar al te vaak voor dat iemand komt met een vraag over gewicht, maar dat diegenen eigenlijk klachten ervaart op hormonen en darmgebied. Daarom werk ik holistisch. Ik kijk naar het totale beeld van jou.


"Ik merkte verschil in alles"

Mijn energie was veel meer in evenwicht door de dag heen. Ik ervaarde geen pieken en dalen meer op dat vlak. Bovendien gingen mijn sportieve prestaties onwijs omhoog. Ik voelde me sterk, fit en vooral gefocust.

“Ik viel 12 kilo af”

Na drie maanden was ik twaalf kilo kwijt en voelde ik me energieker dan ooit. Waar ik een paar maanden daarvoor het liefst aan de kant toekeek met een tosti in mijn hand, was het nu mijn zoontje dat tegen me zei: ‘Nee he pap, alwéér van de glijbaan?

“Nog elke dag baat bij”

Naast kilo verlies, ‘begrijp’ ik eten beter. Het is een hele goede diepte-investering voor jezelf: Valentine is een fantastische coach, wees wel bereid zelf hard te werken aan wat je wil bereiken.

Arthur
Evert
Carly

Afrekenen

Zelfstandig traject

Klaar om aan de slag te gaan en voor eens en altijd een lifestyle te creëeren waarin jij je geweldig voelt?

Nu afrekenen € -

FAQs

Wat is het verschil tussen de trajecten?

Bij het begeleide traject heb je 5 x een 1:1 consult en een privé chat waar je binnen 24u antwoord op je vragen krijgt. Bij het zelfstandige traject krijg je een 1 x 1:1 consult en kun je je vragen in de community insturen. Mocht je er niet uitkomen, heb je altijd de mogelijkheid om mij privé te contacten. Ik ben er voor je. Boek een kennismaking als je hier meer over wilt weten.

Ik wil niet diëten, kan dat wel met jouw traject?

Ik ben alles behalve fan van strenge diëten. Ik geef je inspiratie met recepten, maar daarnaast geef ik je ook kennis mee over voeding. Waarom je kiest voor bepaalde producten en waarom je andere liever in de winkel achter laat. En alles gaat in stappen die bij jou passen. Ik hou net zo van een lekker bord pasta met parmezaanse kaas en een goed glas wijn.

Hoe lang blijft mijn plan beschikbaar in de app?

Elk traject is drie maanden, maar uit ervaring weet ik dat je soms net wat langer de tijd nodig hebt. Dus mocht je onverhoopt vertraging oplopen met stappen zetten, geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om per maand verlengen. De recepten blijven voor altijd tot je beschikking.

Kan ik ook een los consult inboeken bij het zelfstandige traject?

Ja dat kan, zoveel als je wilt. Het laatste wat ik wil, is dat jij je alleen voelt of vast komt te zitten in je traject. Je kan zelf de lengte van het consult bepalen en daar is de prijs op afgestemd. Via een gratis kennismaking kan ik je hier meer over vertellen.

Ik ben vega(n), kan dat met het lifestyle traject?

Absoluut, het lifestyle traject is veel breder dan je keuze in voeding. De recepten zijn veelal gebouwd op het meest (en beste) voedingspatroon. Groenten spelen de hoofdrol, maar ik maak een goede indeling van eiwitten en vetten voor je op je bord zodat je geen snack behoefte krijgt. In de receptenbundel staan opties om je recepten vega(n) te maken.

Kan ik de factuur indienen bij de zorgverzekering?

Helaas niet. De zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren de contracten met orthomoleculaire beroepsverenigingen (veelal) opgezegd. Een groot deel van onze cliënten dachten vaak dat ze vergoeding kregen, waarna bleek dat het toch niet zo was. Het traject is opgezet om jou voor eens en altijd kennis mee te geven die je heel je leven kunt toepassen. En nog véél belangrijker: het traject heeft effect op je lichaam en mentale gesteldheid tot op latere leeftijd!