Persoonlijk Supplementen Advies+

Persoonlijk Supplementen Advies +

Ben jij klaar met je lijst met ‘vage klachten’ en zoek je iets wat snel kan helpen? Dan kan dit Persoonlijke Supplementen Advies + een mooi begin zijn om je een zetje in de juiste richting te geven.

→ 20 plekken beschikbaar

Niets is zo vervelend als je (regelmatig) niet helemaal fit voelen, maar geen idee hebben waar dat gevoel vandaan komt. Wat kun je nou het beste doen om hier uit te komen?

Vaak komen de klachten vanuit de basis, namelijk je lifestyle. Aan de hand van een uitgebreide intake kunnen we uitzoeken welke supplementen jouw lichaam nodig heeft om je een zetje in de juiste richting te geven.

Als het gaat om het opzetten van een passend supplementen advies, draait het allemaal om jouw doelen, jouw lichaam en jouw lifestyle.

Je hoeft niet zelf op ontdekkingstocht met veel uitzoekwerk om van alles te proberen en maar te hopen dat je het bij het juiste eind hebt.

‘Helpt die magnesium echt bij deze klacht?’ ‘Wat mis ik uit mijn voeding wanneer ik vegetarisch eet?’ ‘Ik ben zwanger, wat kan ik doen om mijn lichaam te supporten?’

Dit en nog veel meer vragen zijn meer dan logisch. En ik als orthomoleculaire therapeut kan jou helpen om je het uitzoekwerk te besparen.

Van mij krijg je gelijk een plan met achtergrond informatie dat je uitleg geeft waarom en wat jouw lichaam nodig heeft. We gaan ook een start maken met lifestyle aanpassingen waar nodig, om je doelen en/of klachten aan te pakken.

Een supplementen advies is een goed idee als je:

  • Wilt weten welke supplementen bij jou passen
  • Lichamelijke klachten ervaart
  • Mentale klachten ervaart
  • Vermoeidheid ervaart
  • Vegetarisch eet, of andere voedingsmiddelen uitsluit in je voedingspatroon
  • In een speciale fase van je leven zit
  • Een specifiek doel voor ogen hebt

Kwaliteit supplementen

Het is helaas nog niet overal bekend dat supplementen merken verschillen in kwaliteit. En dan heb ik het over de ‘vorm’ van een supplement.

Het beste voorbeeld wat ik je kan geven is foliumzuur. Een van de meest geslikte supplementen voor als de vrouw zwanger is. Het is ook hard nodig, want ‘het voorkomt o.a. een open ruggetje of een hazenlip’ bij de ongeboren baby.

Maar de drogist verkoopt een potje foliumzuur waar niet op staat welke vorm de foliumzuur is. Nu weten we uit onderzoek dat het vaak de goedkoopste en ook de meest inactieve variant is.

Deze variant haal je uit bladgroenten en is gemakkelijk en goedkoop te produceren. Maar neem je dus het minste op in je lichaam. Daarom kost een potje bij de drogist ook €2,87.

Daarentegen is er een bewezen actieve vorm genaamd: Folaat 5MTHF. Deze vorm is duurder om te produceren en heeft daarom ook een andere prijs. Staat er op een potje alleen foliumzuur, dan kun je er vanuit gaan dat het niet de actieve vorm is.

Laat dit nou een groot probleem zijn van het geen succes hebben met het nemen van supplementen. En dit is waar mijn expertise op gebaseerd is, weten welke stoffen je lichaam op moleculair niveau nodig heeft.


Hoe werkt het?

Stap 1 : Bestellen

Onderaan deze pagina kun je het Persoonlijke Supplementen Advies + bestellen. Vervolgens ontvang je een e-mail met de vervolgstappen voor je intake.

Stap 2 : Intake

In je betalingsbevestiging ontvang je een persoonlijke code met een bijgevoegde link om de app Vitalitien te downloaden. Hierin kun je de uitgebreide intake invullen. Na het invullen van je intake kun je gelijk een afspraak inboeken voor het consult.

Stap 3 : Bespreken van advies in consult

Naar aanleiding van je intake geef ik je advies over welke supplementen het best bij jou passen. Je krijgt daarnaast ook 3 adviezen voor de nodige aanpassingen in je voeding, beweging en mindset om je doelen te behalen.


Het doel van het Persoonlijke Supplementen Advies +

Het aanpassen van je lifestyle is dé manier om je klachten op te lossen en je doelen te behalen. Supplementen zijn daar een onderdeel van, want ze zijn erg krachtig en kunnen snel klachten doen verminderen.

Maar combineer je lifestyle aanpassingen met een onderbouwd supplementen plan? Dat is waar het succes ligt!

Je lifestyle en klachten geven mij het inzicht in welk systeem uit balans is. Met het Persoonlijke Supplementen Advies + krijg je een gericht plan om mee te starten.

Ik help je graag daarbij en geef je in het consult de uitleg over het grotere plaatje van je klachten. Zodat je weet waarom je welk supplement kan nemen.

Mijn ultieme doel voor jou: zo oud mogelijk worden zónder klachten en in je meest vitale staat!

Afrekenen

Persoonlijk Supplementen Advies +

Persoonlijk Supplementen Advies +

Totaalbedrag € -