Lifestyle coaching

Begeleid traject

Voor als je juist extra hulp wilt inschakelen. Persoonlijke begeleiding voor nog meer ondersteuning en motivatie.

Veel van mijn cliënten hebben al van alles geprobeerd om van hun klachten af te komen. Waarom hebben ze bij mij dan wel succes?

Vaak is het niet een klinkklaar antwoord wat ik je kan geven, want het is nooit één ding. Ik weet wel dat ik altijd naar het totale beeld kijk van jou als persoon. Het is niet die ene training die je hebt overslagen of die ene maaltijd die medium gezond was.

Door dat grotere plaatje te zien heb ik ook mijzelf kunnen helpen. En inmiddels al heel veel anderen. Lees dus vooral ervaringen van tevreden Vitalitieners.

Verschil met het zelfstandige traject

Er zit een degelijk verschil tussen de twee opties om een traject te volgen. Bij het begeleide traject krijg je naast je persoonlijke lifestyleplan, ook 1 op 1 begeleiding via consulten met mij.

Ook krijg je binnen 24 uur antwoord op al je vragen en sta ik voor je klaar om je te helpen, uitleg te geven en je te motiveren.

Mocht je meer willen weten wat ik precies in deze momenten doe, kun je mijn succesformule bekijken.

Begeleid traject

 • 4 consulten (45 min) & 2 check-ups (25 min)
 • Voor eens en altijd een passende lifestyle vinden zonder te diëten
 • Je klachten aanpakken onder begeleiding
 • Binnen 24 uur antwoord op je vragen
 • Stok achter de deur om je doelen te gaan behalen
 • 24/7 alles bij de hand in de app
 • Overal ter wereld te volgen, wanneer jij wilt
 • Voor altijd toegang tot de recepten
 • Live Mini Masterclasses met Valentine

Disclaimer: soms is het wel erg life changing, be careful what you wish for 😉 

Dit ga jij oppikken uit het traject

In jouw app komen er video’s, die uitleg geven over onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw doelstellingen en ook je klachten. Zo komen er tips naar je toe, maar verwacht ook uitdagingen.

Kleine challenges die je helpen uit je vaste patronen te komen, zodat we voor eens en altijd je klachten gaan oplossen. En dat alles met uitleg – waarom iets doen belangrijk is, is de allergrootste motivatie die we je kunnen geven.

 • Jouw persoonlijke doelen behalen & klachten aanpakken
 • Receptenbundel met boodschappenlijst voor instant inspiratie
 • Hoe je je borden kunt indelen, zodat je overal kan eten
 • Aandachtspunten om gewicht te kunnen verliezen
 • Motivatie om nieuwe gewoontes aan te leren
 • Persoonlijke suppletie die helpt bij jouw doel/klacht
 • Weten hoe je je sociale leven combineert met je doelen
 • Kennis over (heel veel) (voedings)onderwerpen. Oh – te veel om op te noemen.

In het kort: je wordt volledig ontzorgt waar dat kan en geactiveerd waar dat nodig is.

Snel een concreet plan

Na aanmelding krijg je een email met je persoonlijke inloggegevens voor de app, te vinden onder Vitalitien. In de app start je met het intakeverslag.

Binnen vier dagen staat jouw persoonlijke lifestyleplan voor je klaar. Tot dat je plan er is, staat er al een masterclass en andere tips voor je klaar.

Zie het als een echte investering in jouw lichaam en gezondheid.

Mijn doel voor iedere client is om zo oud mogelijk te worden met zo min mogelijk klachten. Want ja, dat kun jij met je lifestyle aansturen en dus ook zoveel mogelijk voorkomen!

Wil je afvallen én ervaar je andere klachten?

Twijfel je welke en of een traject bij je past? Geen zorgen. Je kan gemakkelijk een gratis kennismaking inplannen zodat ik je vragen kan beantwoorden. We maken een plan naar jouw behoeftes en doelstellingen die je zelf aangeeft in je intake.

Na de intake krijg je persoonlijk lifestyle plan dat bij jou past. Zo komt het maar al te vaak voor dat iemand komt met een vraag over gewicht, maar dat diegenen eigenlijk klachten ervaart op hormonen en darmgebied. Daarom werk ik holistisch. Ik kijk naar het totale beeld van jou.


“Enorm last van migraine: het was hormonaal”

De oorzaak van mijn migraine achterhalen was overigens wel een hele klus. Achteraf ontdekten we dat het hormonaal bleek te zijn. Ik ben gestopt met het innemen van elke vorm van hormonen en guess what: ik heb nooit meer last van migraine gehad.

“Valentine vertelt dingen over voeding die je dokter niet vertelt”

Mijn lichaam is altijd onwijs actief, net als m’n hoofd. Voorheen had ik ondanks dat soms momenten waarop het leek alsof ik op sluimer stond. Dat is nu helemaal weg. Het grootste verschil is voor mij dat ik gewoon echt goed in m’n vel zit, fysiek en mentaal.

“Eindelijk toepasbare kennis”

Ik weet nu, door Valentine, wat een gezonde basis is, wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik dit kan bewerkstelligen. Dat iets niet in één keer lukt niet erg is, als er maar een goede basis is. Ik luister veel meer naar mijn gevoel, ben bewuster van de dingen die ik doe en welke invloed dat heeft op mijn humeur, gezondheid en energie.

Linda
Fabio
Lise

Afrekenen

Begeleid traject

Je kan alvast beginnen met de intake en de eerste tips als je het plan inkoopt vandaag. Tot 19 aug ben ik op vakantie en zal je plan na die datum worden opgemaakt.

Nu afrekenen € -

FAQs

Wat is het verschil tussen de trajecten?

Het verschil tussen de trajecten zijn de consulten: bij het begeleide traject heb je die wel, bij het zelfstandige niet. Maar zo zwart wit is het allemaal niet. Je hebt ook de mogelijkheid om een los consult in te boeken bij het zelfstandige traject. Zo kun je zelfstandig aan de slag, maar alsnog 1, 2 of 3 of meerdere consulten inboeken. Mocht je meer hulp kunnen gebruiken, ben ik er voor je. Je hebt uiteraard ook de community, maar 1-1 contact kan net zijn wat je nodig hebt. Boek een kennismaking als je hier meer over wilt weten.

Ik wil niet diëten, kan dat wel met jouw traject?

Ik ben alles behalve fan van strenge diëten. Ik geef je inspiratie met recepten, maar daarnaast geef ik je ook kennis mee over voeding. Waarom je kiest voor bepaalde producten en waarom je andere liever in de winkel achter laat. En alles gaat in stappen die bij jou passen. Ik hou net zo van een lekker bord pasta met parmezaanse kaas en een goed glas wijn.

Hoe lang blijft mijn plan beschikbaar in de app?

Elk traject is drie maanden, maar uit ervaring weet ik dat je soms net wat langer de tijd nodig hebt. Dus mocht je onverhoopt vertraging oplopen met stappen zetten, geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om per maand verlengen. De recepten blijven voor altijd tot je beschikking.

Kan ik ook een los consult inboeken bij het zelfstandige traject?

Ja dat kan, zoveel als je wilt. Het laatste wat ik wil, is dat jij je alleen voelt of vast komt te zitten in je traject. Je kan zelf de lengte van het consult bepalen en daar is de prijs op afgestemd. Via een gratis kennismaking kan ik je hier meer over vertellen.

Ik ben vega(n), kan dat met het lifestyle traject?

Absoluut, het lifestyle traject is veel breder dan je keuze in voeding. De recepten zijn veelal gebouwd op het meest (en beste) voedingspatroon. Groenten spelen de hoofdrol, maar ik maak een goede indeling van eiwitten en vetten voor je op je bord zodat je geen snack behoefte krijgt. In de receptenbundel staan opties om je recepten vega(n) te maken.

Kan ik de factuur indienen bij de zorgverzekering?

Helaas niet. De zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren de contracten met orthomoleculaire beroepsverenigingen (veelal) opgezegd. Een groot deel van onze cliënten dachten vaak dat ze vergoeding kregen, waarna bleek dat het toch niet zo was. Het traject is opgezet om jou voor eens en altijd kennis mee te geven die je heel je leven kunt toepassen. En nog véél belangrijker: het traject heeft effect op je lichaam en mentale gesteldheid tot op latere leeftijd!