Antioxidanten juice

Voor 2 glazen

  • Ingrediënten
  • ¼ limoen 2 tomaten
  • ½ komkommer
  • 2 bladeren boerenkool
  • 2 stengels bleekselderij
  • Benodigdheden
  • slowjuicer, 2 glazen

Bereiding
1. Schil de limoen. Snijd de tomaten, komkommer en bleekselderij in stukken die in de slowjuicer passen.
2. Doe alle ingrediënten na elkaar in de slowjuicer.
3. Roer het sap even goed door, schenk in de glazen en drink direct op.

VARIATIE
Je kunt dit hartige sapje extra pit geven door een paar radijsjes aan de slowjuicer toe te voegen of door het sap op smaak te brengen met tabasco. 

Dit recept is gemaakt voor het boek ‘Beweeg’ – Arie Boomsma, foto gemaakt door Simone van den Berg.

Wil je in contact komen met Vitalitien?

Om erachter te komen of het lifestyle traject of het lifestyle consult bij jou past.

Deel dit recept op social media

Share on facebook
Share on pinterest