Sterkher Zwanger

NL | EN

Sterkher Zwanger

 

Voor Sterkher Zwanger wil Valentine een duidelijk basisplan aanreiken. Want iedere vrouw en moeder wilt het beste voor zichzelf en het beste voor haar kind. Het plan bestaat uit onderwerpen waar de kracht van natuurlijke voeding wordt uitgelegd, maar zo wordt er ook gekeken naar net zo belangrijke pijlers: hormonen, slaap & ontspanning. Allemaal met het doel om moeders en hun kinderen gezond & energiek te maken. En het begint allemaal al voor en tijdens de zwangerschap.

Nu is het haar doel om jou als coach te voorzien van eerlijke, no-nonsense informatie over voeding op het gebied van pre & postnataal. Zodat jij op een veilige en effectieve manier je voeding onder controle hebt voor, tijdens en na jouw zwangerschap. 

 

Samen met Romana Serno maken zij het team Sterkher Zwanger. Romana is een personal trainer, online coach en oprichtster van Sterkher. Ze heeft ruim vijf jaar ervaring als personal trainer. Sinds 2016 is ze werkzaam als personal trainer bij Vondelgym en heeft daar Strongher opgericht. Dit zijn groepslessen die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen en waar vrouwen in een small group setting werken aan hun fysieke potentie. Nu is het haar doel om jou als coach te voorzien van eerlijke, no-nonsense infomatie over pre & postnatale krachttraining zodat jij op een veilige en effectieve manier kan trainen voor, tijdens en na jouw zwangerschap. 

 

Als je meer wilt weten, stuur mij dan onder 'contact' een mailtje.  

Please sent me a mail onder 'contact'.